В Одесі обвинувачений із гранатою погрожував підірвати зал суду

Читать на русском
В Одесі під час судового засідання обвинувачений у вбивстві чоловік дістав гранату і погрожував підірвати всіх присутніх.
court.gov.ua

У Приморському райсуді Одеси в п'ятницю, 28 лютого, обвинувачений взяв у заручники двох суддів і погрожував підірвати гранату.

Про це повідомила пресслужба «Судової влади України».

Як сказано в повідомленні, під час судового засідання обвинувачений в умисному вбивстві чоловік дістав гранату і погрожував підірвати себе і всіх присутніх. Із зали суду екстрено евакуювали всіх відвідувачів і працівників.

Крім того, чоловік захопив у заручники двох суддів Приморського райсуду Віктора Іванова і В'ячеслава Бондаря.

У лікарні Одеської області підірвали гранату, є загибліУ Роздільнянській центральній районній лікарні Одеської області чоловік висмикнув чеку з гранати, в результаті вибуху загинули дві людини.

До суду прибула група швидкого реагування Нацполіціі. Силовики знешкодили чоловіка і конфіскували в нього боєприпас.

За інформацією ГУ Нацполіціі в Одеській області, зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 379 (Посягання на життя судді, народного засідателя чи присяжного у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя) і ст. 345 (угроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) УКУ.

За даними одеських ЗМІ, обвинуваченого В'ячеслава Гарькавого судять за вбивство громадянина Ізраїлю у вересні 2016 року.

Нагадаємо, Раді рекомендують посилити покарання за неправдиве мінування.

Раніше в Одесі погрожували підірвати Морвокзал через Клюєва, Шарія та НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: