В Україні прогнозують мокрий сніг

Читать на русском
В Україні очікується переважно прохолодна погода, місцями мокрий сніг. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометеоцентру.
Ілюстративне фото.

В Україні очікується переважно прохолодна погода, місцями мокрий сніг. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометеоцентру.

Синоптики прогнозують, що сьогодні вночі, 14 грудня, температура опуститься до -2 -4. Вітер південно-східний, 7-12 м / сек.

Карпати засипало снігом в перший день зимиКрім того, сніг випав на горі Піп Іван у Івано-Франківській області. Про це повідомляється на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в Facebook.

Завтра, 15 грудня в Україні часом дощ, в Карпатах сніг, вдень у західній частині без опадів.

16 грудня без опадів, лише вночі на сході країни та півночі Лівобережжя місцями невеликий дощ. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, 15 грудня в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-4° тепла, вдень 2-7° тепла, у південній частині країни вночі 1-6°, вдень 7-12° тепла; в Карпатах вночі 0-5° морозу, вдень 0-3° тепла.

У Києві і столичному регіоні 15-16 грудня хмарно з проясненнями. 15 грудня часом дощ; 16 грудня без опадів. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-4° тепла, вдень 2-7° тепла.

Як відомо, на новорічно-різдвяні свята в грудні 2019 року і січні 2020 року українці будуть відпочивати 8 днів.

Також повідомлялося, що синоптики прогнозують «м'яку» зиму в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: