Доба на Донбасі: бойовики з міномета обстріляли Водяне

Читать на русском
Зафіксовано шість обстрілів у бік Водяного - з міномета калібру 120 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил минулої доби, 12 жовтня, порушуючи Мінські угоди, бойовики навмисне обстріляли населений пункт Водяне з міномета калібру 120 мм.

Про це передає прес-центр ООС.

Вказано, що один військовослужбовець отримав легке поранення, ще один - бойову травму. Збройні формування РФ 23 рази порушили режим припинення вогню, уточнили в ООС.

За даними штабу, противник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також з ПТРК, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Зафіксовано шість обстрілів у бік Водяного - з міномета калібру 120 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, відзначили в ООС.

Крім того, обстріли велися поблизу Новогнатівки, Тарамчука, Пищевика, Широкиного, Верхньоторецького, Мар'їнки, Богданівки, Славного; Новолуганського, Золотого, Майорська та Луганського.

В ООС додали, що поточної доби збройні формування РФ та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню

Раніше повідомлялось, 12 жовтня в результаті ворожих обстрілів у зоні проведення операції ООС на Донбасі постраждали двоє українських військових.

Також нагадаємо, Зеленський заявив, що його місія як президента зупинити війну на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: