Не Ахметовим єдиним: на Хрещатику розтрощили «Альфа-банк» и «Сбербанк». ФОТО

Читать на русском

Активісти ОУН, які приймали участь у віче на Майдані, закидали камінням вітрини російських банків – Сбербанку Росії і Альфа-банку

У центрі Києва неспокійно: активісти ОУН, які приймали участь у віче на Майдані, закидали камінням вітрини російських банків – «Сбербанку Росії» і «Альфа-банку», який знаходиться поруч з будинком Профсоюзів.

Учасники ходи також увірвалися до віділення «Альфа-банку», однак через деякий час покинули приміщення, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook-сторінку журналіста Олександра Рудоманова.

Нагадаємо, саме ці «протестуючі» на вулиці Десятинній раніше потрощили шибки і закидали камінням офіс «СКМ» олігарха Ріната Ахметова.

Співробітникам столичної поліції на допомогу прийшли додаткові сили з інших регіонів, а також добровольчі батальйони. «Поліція прикладає максимум зусиль, щоб попередити надзвичайні ситуації та події», – повідомили у Головному управлінні столичної Нацполіції.

Станом на 14:00 правоохоронцями було зафіксовано три повідомлення про порушення закону в центрі Києва. За цими фактами розпочато кримінальні провадження у частині 2 статті 296 (Хуліганство) КК України. У Нацполіції також нагадали, що порушникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі до 4 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: