Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ощадбанк залишатиметься у власності держави

Ощадбанк залишатиметься у власності держави. Про це 30 вересня 2011 року повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутинник. "Ощадбанк залишатиметься у державній власності, ніяких планів по його приватизації немає ... Це принципова позиція парламенту і уряду" - цитує політика видання "Фокус".
Виконано
Сказано 30 вересня 2011 р.

Джерело

  • http://focus.ua/economy/202082/
  • http://www.oschadnybank.com/ua/about/
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

Станом на 27 серпня 2014 року АТ «Ощадбанк» - один із найбільших фінансових інститутів української держави, що має найрозгалуженішу мережу установ - понад 5000. Державний банк сьогодні - символ стабільності та надійності. За основними показниками своєї діяльності він входить у трійку лідерів вітчизняного банківського ринку. Це єдиний в Україні банк, що має закріплену Законом України „Про банки і банківську діяльність” державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку.

27 серпня 2014 року Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради України сьомого скликання. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначені на 26 жовтня 2014 року.