Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв капітально відремонтувати вул. Личаківську в 2017 році

10 березня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв капітально відремонтувати вул. Личаківську, а саме від вул. Мечникова до вул. Пасічної (відео 00:25-00:50).
Не виконано
Сказано 10 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=IKeexL4LkSs
  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/242574-na-vul-lychakivskii-tryvaie-kapitalnyi-remont-dorohy-povnistiu-zavershyty-remont-dorozhnoho-pokryttia-planuiut-vesnoiu-2018-roku
  • https://zaxid.net/pislya_pivtorarichnogo_remontu_u_lvovi_vidkrili_vul_lichakivsku_n1463599

Результат

Станом на 26 вересня 2017 року на вул. Личаківській триває капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміни трамвайної колії, контактної мережі, і ремонту усіх комунікацій, зокрема колектора. Ремонтні роботи розпочалися з 25 березня 2017 року. Тендер на виконання робіт виграла компанія ТзОВ «Онур». Орієнтовна вартість робіт – 6 млн євро. На ділянці дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вулиці Б. Котика вже прокладено 330 метрів колектора. Для відкриття руху автомобілів на цій ділянці дороги ще необхідно завершити роботи з облаштування колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Після цього розпочнуться роботи на наступній ділянці дороги: від вул. Б. Котика до вул. Пасічної. За інформацією директора ЛКП «Львіватодор» Олега Берези завершення всіх робіт заплановане на весну 2018 року. Через затягування проектних робіт роботи на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної у 2017 році завершені не будуть.

15 серпня 2018 року відремонтовану вулицю Личаківську було відкрито для руху автотранспорту. Рух трамваїв було відновлено 1 вересня.