Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Курячий запевнив, що не голосуватиме за зняття мораторію на експорт лісу-кругляку

25 листопада 2016 року народний депутат України Максим Курячий запевнив, що не голосуватиме за зняття мораторію на експорт лісу-кругляку (відео:1:29:20). Зазначимо, що напередодні Президент України Петро Порошенко під час переговорів з керівниками інституцій Європейського Союзу повідомив, що має намір ініціювати скасування вказаного мораторію, що за його словами відкриє шлях для третього транша макрофінансової допомоги ЄС в розмірі EUR600 мільйонів.
Архів
Сказано 25 листопада 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=m8GuL-nQbLE
  • http://ua.interfax.com.ua/news/general/386292.html
  • https://www.obozrevatel.com/blogs/35762-deputati-yanukovicha-yatsenyuka-planuyut-skasuvati-moratorij-na-viviz-lisu-kruglyaku.htm
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61064
  • https://gordonua.com/ukr/news/money/-rada-prijnjala-zakonoproekt-pro-zberezhennja-ukrajinskih-lisiv-337629.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=19902

Результат

В лютому 2017 року у Верховній Раді було зареєстровано проект закону №6035 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань економічної політики», який пропонує вилучити з законодавства норму про мораторій на експорт необроблених лісо- та пиломатеріалів.

На початку вересня парламент ухвалив проект закону №5495 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів". Документ було ухвалено з пропозиціями Президента, зокрема із раніше ветованого ним закону видалили пункт про заборону експорту паливної деревини. Депутат підтримав вказаний законопроект.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання