Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богомолець запевнила, що скоро в Києві відкриють навчально-тренувальний центр для підготовки рятувальників-парамедиків за стандартами НАТО

25 листопада 2016 року народний депутат України Ольга Богомолець повідомила на прес-конференції в УНІАН, що в Києві відкриють навчально-тренувальний центр для підготовки рятувальників-парамедиків за стандартами НАТО на початку 2017 року, матиме два рівня навчання. Базовий рівень передбачає навчання водіїв, поліцейських, пожежників, рятувальників, всіх, хто працює на підприємствах, де є підвищений ризик.
Виконано
Сказано 25 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=90901
  • http://solydarnist.org/?p=109590
  • https://www.youtube.com/watch?v=zqjaqfIrWUc
  • http://mvs.gov.ua/ua/news/12886_Arsen_Avakov_Kozhen_policeyskiy_nadzvichaynik_i_prikordonnik_zobovyazaniy_vmiti_nadavati_domedichnu_dopomogu_FOTO_VIDEO.htm

Результат

22 березня 2017 року Ольга Богомолець вказала, що через три місяці в Україні запрацює Центр для навчання тренерів-парамедиків за стандартами НАТО.

16 травня 2017 року на базі 169 Навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України відкрився перший в Україні навчальний заклад, де готуватимуть персонал військово-медичної підготовки для Збройних сил України за стандартами НАТО.

7 квітня Ольга Богомолець повідомила, що вже запрацював навчально-тренувальний центр для підготовки рятувальників-парамедиків. Відкриття центру, 31 березня, стало можливим завдяки допомозі НАТО, яке надало фінансування, та Румунії, де проходили стажування тренери центру. Навчання в центрі будуть проходити співробітники Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Прикордонної служби та Національної гвардії.