Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дерев'янко пообіцяв, що підтримає проект бюджету на 2017 рік за умови ухвалення низки законопроектів

18 жовтня 2016 року народний депутат України Юрій Деревянко пообіцяв, що підтримає проект бюджету на 2017 рік лише за умови ухвалення низки законопроектів, на яких може він базуватися. А саме, запровадження нової податкової системи: 20% ЄСВ, 10% податок з доходів фізичних осіб, 15% ПДВ і 15% податок на прибуток розподілений, коли виплачуються дивіденди. Нардеп наполягає на розблокуванні реалізації реформи децентралізації та на ухвалені законопроекту №4356 (щодо здійснення державного нагляду у сфері охорони навколишнього природного середовища) (відео:14:17).
Архів
Сказано 18 жовтня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=UXZG8eOetUY
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=10226

Результат

21 грудня 2016 року Верховна Рада прийняла державний бюджет на 2017 рік. За ухвалення законопроекту у цілому проголосували 274 депутати. Уряд не врахував поправки нардепа щодо продовження фінансування професійно-технічної освіти з держбюджету, щодо заборони покладати фінансування пільг найменш незахищених верств населення на місцеві бюджети тощо. На думку нардепа, більшість видатків місцеві бюджети профінансувати не зможуть, таким чином освіта, медицина, соціальні пільги не будуть профінансовані.

ВИСНОВОК: Юрій Дерев'янко проголосував проти прийняття бюджету на 2017 рік.

Враховуючи, що ми не можемо передбачити як би себе повів народний депутат, якби були враховані його поправки, обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки".