Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Перший заступник голови Комітету з питань бюджету

Крулько запевнив, що «Батьківщина» ініціює розгляд законопроектів про припинення участі України в СНД

5 жовтня 2016 року народний депутат України Іван Крулько запевнив, що 6 жовтня фракція «Батьківщини» ініціює в парламенті розгляд законопроектів про припинення участі України в СНД і розриві стратегічного партнерства з Росією відповідно до Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1998 року. Нагадаємо, що ще у перший день роботи Верховної Ради VIII скликання (27 листопада 2014 року) фракція «Батьківщини» зареєструвала проект постанови №1015 «Про питання участі України в Співдружності Незалежних Держав», у якому пропонує вийти зі складу СНД.
Не виконано
Сказано 5 жовтня 2016 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/polityka/batkivshchyna-zavtra-initsiiuie-holosuvannia-za-vykhid-ukrainy-iz-snd-ta-rozryv-velykoho-dohovoru-343847.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=52424

Результат

Станом на 6 жовтня 2016 року проект постанови №1015 про припинення участі України в СНД очікує на розгляд у сесійній залі. Впродовж пленарного засідання фракція «Батьківщини» не наполягала на розгляді ні цього документа, ні на розгляді питання про розірвання Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1998 року.