Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування

Дубневич пообіцяв у 2017 році побудувати новий спортзал в Бартатівському НВК Городоцького району

25 вересня 2016 року народний депутат України Ярослав Дубневич пообіцяв через рік побудувати новий спортзал в Бартатівському НВК Городоцького району.
Архів
Сказано 25 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Dubnevych/posts/723410691133347
  • http://gorodok-rada.org.ua/node/6346
  • http://zik.ua/news/2017/03/09/u_shkoli_na_lvivshchyni_de_buduie_sportzal_firma_dubnevychiv_zupynyly_navchannya_1057203
  • Лист помічника народного депутата від 21 травня 2018 року
  • Лист Городоцької райдержадміністрації від 31 травня 2018 року

Результат

На початку березня 2017 року стало відомо, що будівельні роботи спортзалу проводили взимку. Станом на вказану дату навчання у школі призупинили через надзвичайну ситуацію – на подвір'ї школи утворилося провалля діаметром 10-12 метрів та глибиною до 10 метрів, заповнене водою.

У відповіді на наш запит у травні 2018-го помічник Ярослава Дубневича повідомила, що продовження будівництва може бути можливим після проведення ряду досліджень та розробки проекту ліквідації карстової воронки.

На підставі проекту, який пройшов державну експертизу, проведено роботи по її засипанню та виставлено маяки для спостереженням за осадкою грунтів (чи буде збільшуватися воронка чи її ліквідовано).

За інформацією, начальника відділу освіти Городоцької РДА, у червні комісія проведе обстеження маяків, карстової воронки, і можливості продовження будівельних робіт. Лише після позитивних висновків роботи з будівництва спортзалу Бартатівського НВК будуть продовжені.

Обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки", оскільки нардеп не міг вплинути на реалізацію обіцяного через надзвичайну обставину - утворення воронки на подвір'ї школи.