Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Юрчишин обіцяє особисту допомогу 12-річній мешканці села Іванів для проходження лікування в Індії

10 вересня 2016 року народний депутат України Петро Юрчишин пообіцяв особисту допомогу 12-річній мешканці села Іванів для проходження лікування в Індії.
Виконано
Сказано 10 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/YurchyshynPV/posts/1153913924667525
  • http://i-vin.info/news/derzhavnym-koshtom-vinnychantsi-peresadyat-sertse-v-indiyi-potribno-zibraty-groshi-na-prozhyvannya-18450
  • http://lt.strichka.com/article/57265714

Результат

26 жовтня 2016 року стало відомо, що Міністерство охорони здоров’я виділило кошти Альоні Загнітко, яка потребує операції з пересадки серця та легень в Індії, однак залишилося зібрати суму на її проживання за кордоном. Протягом 3 місяців на лікування Альони було зібрано 11,5 з необхідних 20 тис. доларів.

Станом на 10 березня 2017 року вона чекає на операцію в Індії, куди прибула за кошти, виділені МОЗ. Зазначимо, що станом на вказану дату для перебування за кордоном сім'ї дівчинки не вистачає 8 тис. доларів.

Після телефонної розмови від 10 березня 2017 року з волонтером зі збору коштів для лікування 12-річної пацієнтки Анастасією Лановою стало відомо про безпосереднє сприяння народного депутата Петра Юрчишина у вирішенні вказаного питання. Так, на засіданні Комітету ВРУ з охорони здоров'я він ініціював його розгляд.

ВИСНОВОК: за результатами звернень Петра Юрчишина Міністерство охорони здоров'я направило Альону Загнітко на лікування до Індії. Крім того, депутат особисто надав фінансову допомогу дівчинці.