Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомутиннік запевнив, що в 2017 році в Харкові будуть відкриті два нових дитячих садка

23 серпня 2016 року під час зустрічі з виборцями на окрузі № 171 Немишлянського району Харкова народний депутат України Віталій Хомутиннік запевнив, що в 2017 році в Харкові будуть відкриті два нових дитячих садка. За його словами, народним депутатам «Відродження» вдалося добитися виділення додаткових коштів з держбюджету для фінансування будівництва та реконструкції дитячих садків у Харкові.
Виконано
Сказано 23 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://vidrodzhennya.org.ua/ru/uncategorized/vitalij-homutynnik-u-harkovi-z-yavlyatsya-novi-dytyachi-sadky/
  • http://vidrodzhennya.org.ua/ru/news/u-harkovi-zavdyaky-narodnomu-deputatu-vitaliyu-homutynniku-vidkryyut-dva-novi-dytyachi-sadky/
  • http://www.city.kharkov.ua/uk/news/gennadiy-kernes-vidkriv-dityachiy-sadok-na-novikh-domakh-36628.html
  • http://vidrodzhennya.org.ua/news/kernes-i-homutynnik-vidkryly-shhe-odyn-sotsialnyj-ob-yekt-v-harkovi/

Результат

18 серпня 2017 року на сайті "Відродження" повідомили, що два нових дитячих садки: № 394 та № 73 запрацюють в Немишлянському районі Харкова в вересні. Навчання в них почнуть 130 маленьких харків’ян.

15 вересня 2017 року Харківський міський голова Геннадій Кернес відкрив нові дитячі ясла- садок №324 у Слобідському районі. Будівля колишніх відомчих ясел заводу «ХЕМЗ» повернута в комунальну власність і повністю реконструйована. 15 вересня почали роботу три групи, всього садок розрахований на 200 дітей.Відновлення ясел також підтримав народний депутат України Віталій Хомутинник.

10 листопада 2017 року співголова депутатської групи «Партія «Відродження» Віталій Хомутиннік і мер Харкова Геннадій Кернес, відкрили ще один дитячий садочок в Харкові. Це вже п’ятий новий дошкільний заклад в Харкові відкритий в 2017 році. Крім того, в цьому році в дитсадках міста були відкриті ще 45 нових груп.