Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Клочко пообіцяв створити спеціальну робочу групу для перевірки санітарно-технічного стану локальних місць видалення відходів, полігонів та сміттєзвалищ

18 серпня 2016 року голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко пообіцяв, що для аналізу та оцінки санітарно-технічного стану локальних місць видалення відходів, полігонів та сміттєзвалищ в області буде створено спеціальну робочу групу, до складу якої увійдуть представники влади та правоохоронних органів, відповідні експерти та фахівці. За його словами, це дозволить здійснити суттєві зрушення в системі управління відходами, тримати під контролем всі етапи у ланцюзі збирання, вивезення й утилізації для запобігання безконтрольного захоронення ТПВ, а також звести до мінімуму можливості негативного впливу відходів на навколишнє середовище та здоров'я людини.
Виконано
Сказано 18 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://sm.gov.ua/ru/arkhiv1/11329-suchasnyy-stan-sfery-povodzhennya-z-tverdymy-pobutovymy-vidkhodamy-na-sumshchyni-vymahaye-zmin.html
  • Лист начальника Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської ОДА С.Над’ярного №519 від 06.12.2016 р.

Результат

6 грудня 2016 року начальник Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської ОДА С.Над’ярний повідомив, що на виконанння витягу з протоколу №18 засідання Кабінету міністрів України від 1 червня 2016 року за участі представників Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської ОДА та Державної екологічної інспекції в Сумській області здійснено перевірку місць видалення відходів, у тому числі законсервованих та несанкціонованих, на предмет дотримання вимог природоохоронного і санітарно-епідемічного законодавства. За результатами перевірки районними державними адміністраціями та міськими радами проведена інвентаризація місць видалення відходів (полігонів). Станом на 01.12.2016 року на території Сумської області розташовано 75 паспортизованих місць видалення відходів.

ВИСНОВОК: станом на 6 грудня 2016 року в Сумській області здійснено перевірку місць видалення відходів на предмет дотримання вимог природоохоронного і санітарно-епідемічного законодавства.