Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Данилюк заявив, що законопроект про внесення змін у Податковий кодекс буде у ВР восени 2016 року

8 серпня 2016 року міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що законопроект про внесення змін у Податковий кодекс буде внесений у Верховну Раду після завершення канікул. Набір змін буде спрямований на зменшення тиску на бізнес та поліпшення адміністрування податків. Канікули у ВР тривають з 15 липня до 6 вересня 2016 року.
Виконано
Сказано 8 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://biz.nv.ua/ukr/bizinterview/v-it-sistemah-mozhna-bagato-chogo-zahovati-daniljuk-rozpoviv-pro-mozhlivosti-manipuljatsij-v-gfs-191141.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60443
  • Пояснювальна записка до законопроекту №5368

Результат

7 листопада 2016 року Верховною Радою одержано законопроект №5368 про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні). Метою зазначеного законопроекту є покращення інвестиційного клімату в Україні за рахунок спрощення податкової системи та адміністрування податків, що матиме позитивний вплив на економічне зростання, залучення інвестицій та створення нових робочих місць.

Станом на 9 листопада 2016 року законопроект опрацьовується в комітеті ВР. Законопроект про внесення змін у Податковий кодекс був внесений Кабміном через 2 місяці після завершення канікул у ВР.