Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Червакова пообіцяла, що більше ніколи не буде депутатом ВРУ

29 липня 2016 року народний депутат України Ольга Червакова пообіцяла, що більше ніколи не буде балотуватися в якості кандидата в народні депутати України до Верховної Ради України.
Виконано
Сказано 29 липня 2016 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/resonance/399608/nardep_olga_chervakova_ya_do_sih_por_schitayu_chto_pohod_v_politiku_byl_samoyi_gruboyi_oshibkoyi_v_moeyi
  • https://www.cvk.gov.ua/pls/acts/getdc29b.html?id=46430&ptext=

Результат

20 червня 2019 року до Центральної виборчої комісії надійшла заява Червакової Ольги Валеріївни про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації її кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 95 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Разом з тим, 21 червня 2019 року Червакова О.В. подала заяву про відкликання її заяви про самовисування кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 95 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, зареєстровану в Комісії того самого дня. Враховуючи те, що кандидатка відмінила свою реєстрацію, що унеможливлює її депутатство, обіцянка отримує статус "виконано".