Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кириленко обіцяє підтримку роботодавців для профтехучилищ

23 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко пообіцяв знайти спосіб, як роботодавці будуть підтримувати профтехосвіту.
Виконано
Сказано 23 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.5.ua/suspilstvo/kyrylenko-z-1-sichnia-2017-roku-bude-zaprovadzheno-dvokanalne-finansuvannia-proftekhuchylyshch-118061.html#
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60247
  • Лист МОН від 10 липня 2019 року
  • Лист МОН від 10 липня 2019 року

Результат

Відповідно до листа МОН від 10 липня 2019 року, з метою стимулювання інвестицій роботодавців у матеріально-технічну базу закладів професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема у рамках проектів державно-приватного партнерства, міністерство розвиває співпрацю з усіма зацікавленими сторонами. У рамках розвитку державно-приватного партнерства у сфері професійної (професійно-технічної) освіти підписано меморандум про співробітництво між МОН та соціальними партнерами, серед яких Федерація роботодавців України, ПАТ «Укрзалізниця», Будівельна палата України, ТОВ «КНАУФ ГІПС Київ», ТОВ «Снєжка-Україна», ТОВ «Геберіт Трейдинг» та ін.

За участі роботодавців на базі закладів освіти було утворено 19 навчально-практичних центрів із залученням інвестицій вищезгаданих соціальних партнерів, тому обіцянка отримує статус «виконано».