Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський заявив, що планує відкрити сучасний дитячий садочок у приміщення гімназії «Ерудит»

30 червня 2016 року народний депутат України Дмитро Андрієвський заявив, що планує відкрити сучасний дитячий садочок у приміщення гімназії «Ерудит» на вулиці Генерала Тупикова, 27. Для цього буде проведено реконструкцію будівлі.
Архів
Сказано 30 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/dmitro-andr-vskii-prov-v-priiom-gromadian-razom-z-deputatom-ki-vradi-vii-sklikannia-ruslanom-kis-lem
  • https://www.facebook.com/andrievsky.dmytro/posts/1353790441403487
  • http://www.solor.gov.ua/info/0/12050
  • https://kyivcity.gov.ua/news/52231.html
  • 2
  • https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_rekonstruyuyut_primischennya_dityachogo_sadka_de_ranishe_funktsionuvala_gimnaziya___.html

Результат

6 липня 2017 року народний депутат України Дмитро Андрієвський повідомив, що наразі йде робота над проектом триповерхового дитячого садка на вулиці Генерала Тупикова, 27. Дошкільний навчальний заклад розрахований на 150 дітей.

Відповідно до рішення Київської міської ради від 06.07.2017 № 726/2888, освітній процес у новій будівлі буде здійснювати навчально-виховний комплекс «Ерудит» дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) - школа I ступеня - гімназія Солом’янського району м. Києва. Колишнє приміщення гімназії «Ерудит», віддається під комунальний дитячий садок.

Навчально-виховний комплекс «Ерудит» складатиметься з двох підрозділів – дошкільного та шкільного. Дошкільний підрозділ (дитячий садок) забезпечуватиме належний рівень дошкільної освіти дітей віком від трьох до шести (семи) років. Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) при НВК «Ерудит» буде розрахований на 6 груп.

Аби більша кількість дітей змогла відвідувати цю новітню, затишну школу, сьогодні ми реорганізували гімназію «Ерудит» у навчально-виховний комплекс. Завдяки цьому рішенню вже з нового навчального року окрім середніх і старших класів буде функціонувати початкова школа, а також дошкільні групи», – зазначила Ганна Старостенко.

Відповідно до листа від Дмитра Андрієвського від 19 березня 2018 року стало відомо, що станом на 15.03.2018 року, завершено перший (підготовчий етап) реконструкції, розроблено проектно-кошторисну документацію, проведено комплексну експертизу, 23.10. 2017 року отримано позитивний висновок, підписано договір на виконання проектних робіт (стадія РД).

На даний час іде підготовка та опрацювання робочої документації та підготовка розпорядження ВО КМР КМДА про її затвердження.

Перший етап реконструкції повністю забезпечено фінансуванням на 2018 рік у розмірі 1400,000 тис. грн.

Завершення будівельно-монтажних робіт та час відкриття навчального закладу залежить від терміну підготовки робочої документації та наявності фінансування другого етапу у 2018-2019 роках.

27 квітня 2018 року на сайті КМДА розмістили інформацію щодо відкриття сучасного дитячого садочка у приміщення гімназії «Ерудит»: на вул. Генерала Тупікова, 27 у Соломʼянському районі реконструюють будівлю для розміщення дошкільного навчального закладу. Техніко-економічні показники цієї реконструкції затверджено розпорядженням КМДА.

Зокрема, передбачені надбудова ще одного, третього, поверху до існуючої будівлі, добудова приміщень, перепланування та заміна функціонального призначення існуючих приміщень. За цією адресою у двоповерховій будівлі раніше функціонувала гімназія «Ерудит», яка з 1 вересня 2017 року переїхала до нової школи на вул. Тетяни Яблонської, 12. Вивільнене приміщення облаштують під дитсадок для 126 дітей.

У добудові планується розміщення басейну, приміщень для гурткової роботи, спортивного та актового залу, технічні приміщення. На території планується створення майданчиків для рухливих ігор і бігова доріжка з безпечного та екологічно чистого гумового матеріалу.

Реконструкцію мають завершити протягом 13,5 місяців за рахунок бюджетних коштів у рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Не є обіцянкою народного депутата, тому вона переміщується в категорію "архівні обіцянки",