Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко обіцяє Миколаївській області нового прокурора до Дня Конституції

16 червня 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що наступного тижня (20 - 26 червня - ред.) Миколаївська область отримає нового обласного прокурора.
Не виконано
Сказано 16 червня 2016 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/suspilstvo/nastupnoho-tyzhnia-u-mykolaivskii-obl-bude-pryznacheno-novoho-prokurora--lutsenko-319027.html
  • http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=187946
  • http://myk.gp.gov.ua/ua/structure.html
  • https://www.facebook.com/LarysaSargan?fref=ts

Результат

27 червня 2016 офіційний сайт ГПУ повідомляє, що генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом від 24 червня 2016 року відсторонив від виконання службових обов’язків прокурора Миколаївської області Кривов’яза В.П. та призначив службове розслідування у зв’язку з його протиправними діями. 29 червня 2016 року у телефонній розмові секретар приймальні першого заступника прокурора Миколаївської області Шаповалова А.В. повідомив, що новий прокурор області не призначений, обов'язки прокурора Миколаївської області виконує перший заступник прокурора області Шаповалов А.В..

29 червня 2016 року прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган приватним повідомленням у мережі Facebook повідомила редакцію ІА «Слово і діло» про те, що призначення прокурора Миколаївської області заплановане на п'ятницю (1 липня - ред.).

Враховуючи те, що прокурора Миколаївської області не призначено в обіцяний період з 20 червня до 26 червня, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».

Призначення Тараса Дунаса прокурором Миколаївської області відбулося 1 липня.