Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв звільнити усю зміну митниці, учасника якої спіймають на хабарі

12 травня 2016 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв звільнити усю зміну митниці, представника якої спіймають на хабарі.
Виконано
Сказано 12 травня 2016 р.

Джерело

  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2226
  • http://tyachivlife.com.ua/index.php/africa/2143-pershij-pishov-yak-i-obitsyav-moskal-cherez-khabar-na-yakomu-zlovili-nachal-nika-zvil-nyat-usyu-zminu-mitnikiv
  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2280
  • https://www.youtube.com/watch?v=KMgGXFcVhuA

Результат

17 травня 2016 року працівники СБУ затримала на хабарі у 420 євро начальника зміни відділу митного оформлення «Малий Березний», що на українсько-словацькому кордоні. За словами Геннадія Москаля, наразі вся зміна буде відсторонена від роботи, а після доведення вини начальника – звільнена з митних органів.

9 червня 2016 року працівники Закарпатського обласного управління СБУ разом із керівництвом Закарпатської митниці ДФС затримали на хабарі у 300 доларів старшого інспектора митного посту «Солотвино», що на українсько-румунському кордоні. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль дав доручення начальнику Закарпатської митниці Володимиру Колеснікову відсторонити усю зміну, в якій працював затриманий, із подальшим звільненням з роботи.

17 жовтня 2016 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив розформувати особовий склад відділу митного оформлення «Малі Селменці» за те, що його працівника затримали на отриманні хабара в розмірі 1600 євро (відео 00:20-00:30; 01:33-01:57).