Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Чорновол заявила, що поїде в «Бориспіль» фотографувати тих нардепів, які збираються на футбол до Франції, якщо завтра не буде проголосовано законопроект №4811

15 червня 2016 року народний депутат України Тетяна Чорновол заявила, що поїде в аеропорт «Бориспіль» фотографувати тих, хто їде на футбол до Франції, якщо завтра законопроект №4811 не буде проголосовано (відео:12:03). Зазначимо, що 14 червня 2016 року в Верховній Раді було зареєстровано альтернативний раніше внесеному законопроекту №4057 — проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення дієвих механізмів, спрямованих на виявлення майна, набутого злочинним чи іншим неправомірним шляхом, запобігання його використанню всупереч інтересам суспільства і держави» №4811.
Не виконано
Сказано 15 червня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=fLFx8oFybIg
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=59403
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=7854
  • http://112.ua/politika/parubiy-otkryl-vechernee-zasedanie-rady-v-pochti-pustom-zale-319047.html
  • https://www.facebook.com/tchornovol?fref=ts
  • http://ukr.obozrevatel.com/politics/87614-letyat-v-borispoli-pidtverdili-nayavnist-deputatskogo-charteru-na-futbol.htm

Результат

16 червня 2016 року Верховна Рада голосувала за проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення дієвих механізмів, спрямованих на виявлення майна, набутого злочинним чи іншим неправомірним шляхом, запобігання його використанню всупереч інтересам суспільства і держави» №4811, по якому рішення не було прийнято у зв'язку з відсутністю необхідної кількості голосів. Зазначимо, що фракція «Народного фронту» майже всім складом присутніх підтримала включення до порядку денного вказаного законопроекту.

На вечірньому засіданні Верховної Ради 16 червня зал парламенту був майже пустий через відліт депутатів на футбол до Франції.

Станом на 17:20 Тетяна Чорновол не оприлюднювала фотографії депутатів, зроблені в аеропорту «Бориспіль», а лише розмістила на своїй сторінці мережі «Фейсбук» результати голосування за провалений законопроект.