Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко заявив, що «Опозиційний блок» не проголосує за постанову про призначення нових членів ЦВК

15 червня 2016 року народний депутат України Юрій Бойко заявив, що парламентська фракція «Опозиційного блоку» не буде голосувати за постанову про призначення нових членів ЦВК. Як відомо, 3 червня 2016 року на сайті Верховної Ради з'явився проект постанови «Про призначення на посади членів Центральної виборчої комісії» №4790, ініціатором якого став Президент Петро Порошенко.
Архів
Сказано 15 червня 2016 р.

Джерело

  • http://opposition.org.ua/uk/news/yurij-bojko-kandidati-v-chleni-cvk-predstavlyayut-interesi-parlamentsko-bilshosti-a-ne-gromadyan-ukrani.html/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=59344
  • https://hromadske.ua/posts/bojka-ta-lvochkina-viklyuchili-z-frankciyi-opozicijnogo-bloku-vilkul

Результат

Станом на 21 квітня 2017 року проект постанови №4790 «Про призначення на посади членів Центральної виборчої комісії» на було включено до порядку денного та не винесено на розгляд до парламентської сесійної зали.

Станом на 20 листопада 2018 року проект Постанови про призначення на посади членів Центральної виборчої комісії на голосування не виносився. Зважаючи на те що Юрій Бойко більше не є членом фракції "Опозиційний блок", та не реалізує свою діяльність в рамках цієї політ сили,обіцянка переноситься до категорії "архів".