Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кишкар заявив,що буде голосувати за законопроект щодо обмеження ввезення в Україну російських книг антиукраїнського змісту

25 травня 2016 року Павло Кишкар заявив,що буде голосувати за законопроект щодо обмеження ввезення в Україну російських книг антиукраїнського змісту. (відео 22:00)Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко повідомив роектом закону передбачено обмеження для видавничої продукції походженням із країни-агресора. Зокрема, буде введено норму про заборону поширення друкованої продукції із закликами до знищення територіальної цілісності України, пропаганди війни, популяризації силових органів держави-агресора та їхніх окремих дій, що створюють позитивний образ військовослужбовців держави-агресора, виправдовують чи визнають правомірною окупацію території України. Громадська рада при Держкомтелерадіо підтримала законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення механізму контролю за видавничою продукцією антиукраїнського змісту». Таке рішення було ухвалене на черговому засіданні 26 травня 2016 року. Станом на липень 2016 року законопроект знаходиться на узгодженні в центральних органах виконавчої влади і ще не був внесений на розгляд до ВР України.
Виконано
Сказано 26 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=PDDigbp21fY&spfreload=10
  • http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=249062239
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=60012
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=9863

Результат

8 грудня 2016 року ВРУ ухвалила проект закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту» №5114.

ВИСНОВОК: Павло Кишкар підтримав законопроект щодо обмеження ввезення в Україну російських книг антиукраїнського змісту.