Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Парубій пообіцяв винести на розгляд ВРУ законопроект про покарання за "кнопкодавство"

24 травня 2016 року Голова Верховної Ради України Андрій Парубій пообіцяв винести на розгляд ВРУ законопроект про покарання за "кнопкодавство".
Не виконано
Сказано 24 травня 2016 р.

Джерело

  • http://www.pravda.com.ua/articles/2016/05/24/7109442/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10009&num_s=2&num=&date1=&date2=&name_zp=%E3%EE%EB%EE%F1%F3%E2%E0%ED%ED&out_type=&id=
  • https://www.youtube.com/watch?v=jox1J2D5LyU

Результат

5 вересня 2017 року розпочинається VII сесія роботи ВРУ. Очевидно, що і під час неї населення побачить факти "кнопкодавства" серед народних депутатів. За весь цей час Голова ВРУ Андрій Парубій так і не виносив на розгляд парламенту законопроект про покарання за "кнопкодавство", засвідчуючи таким чином, небажання змінювати роботу ВРУ та карати нардепів за неякісну роботу та дисципліну.

21 листопада Андрій Парубій пояснив чому раніше не виносив обіцяну ініціативу на розгляд ВРУ. Він зазначив, що перед внесенням законопроекту стоїть питання підтримки законопроекту в залі та кількості зареєстрованих законопроектів, очевидно натякаючи, що ініціатива не отримала б підтримки. Але він запевнив, що коли буде сприятлива можливість ця ініціатива буде поставлена на голосування у ВРУ (відео з 4:45).