Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко запевнив, що до кінця року у Святошинському районі буде відкрито новий Центр соціальних служб

13 травня 2016 року під час інспекції Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району мер Києва Віталій Кличко запевнив, що до кінця року на вул. Гната Юри буде відкрито новий сучасний Центр соціальних служб. Він також відзначив, що буде облаштовано територію навколо центру і проведено ландшафтні роботи.
Не виконано
Сказано 13 травня 2016 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1780
  • http://kiev.unian.ua/1529348-stolichna-vlada-provela-rekonstruktsiyu-primischen-dlya-rozmischennya-tsentriv-sotsialnogo-obslugovuvannya.html
  • Лист керівника апарату КМДА В. Бондаренка
  • https://dsp.kyivcity.gov.ua/gallery/19.html

Результат

19 вересня 2016 року заступник голови КМДА Олександр Спасибко під час виїзної інспекції реконструкції об’єктів соціальної інфраструктури повідомив, що для мешканців Святошинського району столиці працюватиме Центр соціальних послуг за адресою: вул. Гната Юри, 14-Б. Міська влада розпочала реконструкцію нежитлового приміщення під розміщення центру, в якому будуть працювати центр зайнятості, пенсійний фонд та інші соціальні служби району. Проектна документація для реконструкції приміщення розроблена у форматі «Прозорий офіс».

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 19 грудня 2016 року, міською владою було прийнято рішення про реконструкцію з прибудовою нового нежитлового приміщення у Святошинському районі міста Києва під розміщення Єдиного соціального центру, який планується відкрити у липні 2017 року.

Відкрили обіцяний ЦНАП 10 липня 2017 року.

ВИСНОВОК: новий Центр соціальних служб У 2016 році свою роботу не розпочав.