Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Голова Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Климпуш-Цинцадзе обіцяє, що в Україні буде створена міжвідомча комісія щодо співробітництва з НАТО

В другому інтерв’ю для інтернет-видання «Українська правда» опублікованого 27 квітня 2016 року віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що в Україні буде створена урядова міжвідомча комісія щодо взаємодії та співробітництва з НАТО.
Виконано
Сказано 27 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://www.eurointegration.com.ua/interview/2016/04/27/7048455/
  • http://censor.net.ua/resonance/393256/vanna_klimpushtsintsadze_pitannya_postachannya_zbro_ukran_prisutn_na_vsh_rvnyah_dalogu_z_ssha
  • http://www.president.gov.ua/documents/2962016-20283

Результат

16 червня 2016 року віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе запевнила, що міжвідомча комісія зі співробітництва з НАТО точно буде створена до саміту НАТО (має пройти у Варшаві 8 - 9 липня - ред.).

8 липня 2016 року Президент України Петро Порошенко постановив: визначити, що до національної системи координації євроатлантичної інтеграції України входять центральні органи виконавчої влади, інші державні органи, діяльність яких пов'язана з виконанням завдань у сфері євроатлантичної інтеграції України і співробітництва з НАТО; утворити Комісію з питань координації євроатлантичної інтеграції України як допоміжний орган при Президентові України; призначити головою Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України Климпуш-Цинцадзе Іванну Орестівну - віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Указ набрав чинності з дня його опублікування. Також затверджено положення про Комісію з питань координації євроатлантичної інтеграції України. Враховуючи, що призначено голову, затверджено положення, визначено структуру Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Виконано».