Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко пообіцяв оновити обладнання харчоблоків у кожному дитячому садочку міста

15 березня 2016 року міський голова Чернігова Владислав Атрошенко у своєму звіті за 100 днів на посаді зазначив, що 2,3 млн грн направлять на вирішення проблеми харчоблоків у дитсадках: елементи нового обладнання отримає кожен дитячий садок міста.
Виконано
Сказано 15 березня 2016 р.

Джерело

  • http://chernigiv-rada.gov.ua/news/view/7877
  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8335
  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8823
  • Лист заступника міського голови О. А. Ломако

Результат

30 листопада на засіданні тринадцятої сесії Чернігівської міської ради депутати затвердили рішення «Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року». За звітний період для харчоблоків дошкільних навчальних закладів міста придбано технологічне обладнання на суму 2,0 млн грн.

У 2016 році управлінням освіти Чернігівської міської ради здійснювалася закупівля устаткування для оновлення харчоблоків 53 дошкільних навчальних закладів міста. Управлінням освіти Чернігівської міської ради було придбано наступні товари: прилади електричні — сковороди електричні, плити електричні, жарочні шафи, машини для переробки овочів, м'ясорубки, машини картопле очищувальні, тістоміси, котли харчоварочні електричні, на загальну вартість 1 317 998,00 грн; морозильні скрині, камери морозильні, холодильники, пральні машини, сушильні машини, на загальну вартість 1 966 266,04 грн. Таке обладнання було придбано для дошкільних начальних закладів міста Чернігова за кошти міського бюджету відповідно до потреби закладу.