Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв всіляко сприяти тому, щоб на законодавчому рівні вирішити питання перетину кордону автомобілів з іноземними номерами

10 березня 2016 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв всіляко сприяти тому, щоб на законодавчому рівні вирішити питання перетину кордону автомобілів з іноземними номерами.
Виконано
Сказано 10 березня 2016 р.

Джерело

  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2135
  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2138
  • http://7dniv.info/politics/72747-zakarpattia-deleguvalo-virshennia-problem-pereschki-yuriu-lucenku.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=ifuWRrKzDEs
  • http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=2152

Результат

12 березня 2016 року створена головою Закарпатської ОДА робоча група представників власників автомобілів з іноземною реєстрацією та юристів Закарпатської митниці розробила проект закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо особливостей тимчасового ввезення громадянами-резидентами транспортних засобів особистого користування на митну територію України. Геннадій Москаль особисто доставить законопроект у Верховну Раду України. Мова йде про заміну статті 380 Митного кодексу України про тимчасове ввезення автомобілів на іноземній реєстрації терміном на рік.

14 березня 2016 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль здійснив робочу поїздку до Києва й зустрівся з вищим керівництвом держави. За результатами зустрічі прийнято рішення, що на розгляд Верховної Ради України законопроект внесе народний депутат Юрій Луценко.

17 березня 2016 року, за сприяння голови ОДА Геннадія Москаля, депутати Закарпатської ОДА підтримали законопроект-звернення до ВР про термін перетину кордону згідно Стамбульської конвенції (відео:4:34-5:27).

Станом на 20 березня 2016 року розгляд розроблених робочою групою змін до законодавства в частині тимчасового ввезення автомобілів з іноземними номерами заблоковано, оскільки реєстрація ідентичних законопроектів не проводиться. Щоб винести на розгляд Верховної ради напрацьований робочою групою законопроект в нього доведеться внести зміни й подавати їх, як альтернативні.