Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв побудувати дорогу в Рясне

25 лютого 2016 року на сесії міської ради мер Львова Андрій Садовий запевнив, що будівництво дороги в мікрорайон Рясне однозначно відбудеться.
У процесі
Сказано 25 лютого 2016 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/230450-tse-duzhe-velyka-investytsiia-ale-tsia-doroha-bula-b-nadzvychaino-korysna-i-potribna-dlia-hromadian-mista-lvova-mer-lvova-pro-budivnytstvo-dorohy-v-riasne
  • Лист департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської МР
  • https://portal.lviv.ua/news/2019/01/24/na-budivnitstvo-novoyi-dorogi-do-ryasnogo-potribno-blizko-315-milyoniv
  • https://youtu.be/6Qke-qdMWmI
  • https://zaxid.net/nastupnogo_roku_u_lvovi_pochnut_buduvati_vulitsyu_yaka_zyednaye_ryasne_z_levandivkoyu_n1508175
  • https://tvoemisto.tv/news/ryasne1_ta_ryasne2_ziednayut_magistrallyu_z_tsentrom_lvova_92682.html

Результат

Станом на 25 жовтня 2021 року розпочати будівництво вулиці Суботівської планують у наступному 2022 році. Вартість нового шляху коштуватиме 700 млн гривень, проте у міській раді достеменно не знають чи зможуть знайти фінансування. Проєктована Суботівська матиме по дві смуги руху у різних напрямках, також там передбачені велосмуги, належне вуличне освітлення.

Нагадаємо про попередній хід подій:

Станом на 25 вересня 2020 року у Львові почнуть будівництво нової частини вулиці Суботівської, що з’єднає Левандівку з Рясним в 2021 році. За її словами, проєктування вулиці розділили на дві частини: саму дорогу і тунель, що має пролягати під залізничними коліями станції «Клепарів». Обидва проєкти мають пройти експертизу, після чого, приблизно у березні наступного року, оголошуватимуть тендери на самі роботи.

Станом на 23 квітня 2020 року триває проєктування вулиці Суботівської, що дозволить з'єднати Львів та Рясне й розвантажити вулицю Шевченка. Завершити проєкт планують цьогоріч.

Станом на 24 січня 2019 року відомо, що будівництво нової дороги до мікрорайону "Рясне" буде коштувати 315 млн гривень. У 2019 році заплановано розробити проєкт, а початок самого будівництва дороги почнеться не раніше ніж у 2020 році.

У 2017 році виготовлено технічно-економічний розрахунок будівництва проектованої вулиці від вул. Суботівської до мікрорайону "Рясне". У 2018 році видатки для проектування та будівництва вулиці у міському бюджеті не передбачені. У 2018 році планується розпочати роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації.