Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін заявив, що в структурі ОДА буде створений Відділ контролю та аудиту

21 лютого 2016 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін заявив, що протягом тижня в структурі ОДА буде створений Відділ контролю та аудиту (відео:22:23). За словами голови ОДА підрозділ почне працювати протягом тижня. Функції цього відділу будуть полягати в контролі та аудиті всіх фінансових перерахувань, які здійснюються через районні адміністрації, обласну адміністрацію та обласну раду.
Виконано
Сказано 21 лютого 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=UBmXP-96ADQ
  • http://kharkivoda.gov.ua/36/79179
  • http://kharkivoda.gov.ua/oblasna-derzhavna-administratsiya/struktura-administratsiyi/aparat
  • http://kharkivoda.gov.ua/oblasna-derzhavna-administratsiya/struktura-administratsiyi/strukturni-pidrozdili
  • http://ukr.lb.ua/news/2016/04/06/332184_harkivska_oda_skorotila_aparat.html

Результат

6 квітня 2016 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що перший етап оптимізації кадрової структури обладміністрації завершений. В структурі апарату ХОДА скоротили кількість співробітників на 20%. Водночас, в Апараті ОДА створено новий відділ - Відділ внутрішнього аудиту. Його функції будуть полягати в контролі всіх фінансових переказів, які здійснюються через обладміністрацію і районні адміністрації регіону.

Станом на 6 квітня 2016 року ні в Апараті, ні в Структурних підрозділах Харківської обласної державної адміністрації Відділ контролю та аудиту відображається.