Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков пообіцяв щороку вікривати чергове оновлене відділення Уманської міської лікарні

12 лютого 2016 року народний депутат України Максим Поляков пообіцяв щороку відкривати відремонтоване відділення Уманської міської лікарні.
Не виконано
Сказано 12 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://procherk.info/resonance/2-cherkassy-news/40173-maksim-poljakov-obgovorili-kljuchovi-pitannja-spivpratsi-z-izrayilem-zadlja-onovlennja-umanskoyi-likarni
  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/1358172990863444?pnref=story
  • http://uman-rada.gov.ua/index.php/novyny/item/6738-v-umanskii-miskii-likarni-rozpochato-remont-kardiolohichnoho-viddilennia
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 30 червня 2017 року
  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/2046314582049278?pnref=story

Результат

У червні 2016 року за сприяння народного депутата Максима Полякова вдалося відкрити оновлене реанімаційне відділення Уманської міської лікарні.

Влітку міський голова Умані Олександр Цебрій повідомив про нещодавно проведений ремонт однієї з палат кардіологічного відділення Уманської міської лікарні. За його словами, надалі буде відремонтовано усе кардіологічне відділення та інші відділення міської лікарні, які цього потребують. Крім ремонтних робіт буде закуплено необхідне медичне обладнання. Зазначимо, що ремонтні роботи були проведені при фінансовій підтримці Бена Йосефа Хайма.

У відповідь на наш запит в кінці червня депутат повідомив, що планує сприяти у відкритті діагностичного онкоцентру на базі Уманської лікарні.

Депутату не вдалося в 2017 році повторити позитивний досвід 2016-го, коли було оновлено реанімаційне відділення.

Варто додати, що наприкінці жовтня під час робочої поїздки до Ізраїлю нардепу вдалося домовитися про майбутнє постачання медичного обладнання до Умані і зробити перші кроки для зменшення вартості лікування для онкохворих дітей.