Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко обіцяє провести аудит системи формування тарифів 2015 року

4 червня 2015 року в щорічному Посланні Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2015 році» Петро Порошенко заявив, що систему формування тарифів буде перевірено кількома міжнародними аудиторськими компаніями. (Відео 52:27)
Виконано
Сказано 4 червня 2015 р.

Джерело

  • http://112.ua/glavnye-novosti/ezhegodnoe-poslanie-poroshenko-k-rade-polnoe-video-i-osnovnye-tezisy-234364.html
  • Лист Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 13 липня 2016 року
  • Лист Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 13 липня 2016 року

Результат

Згідно листа Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) від 13 липня 2016 року, Робочою групою було проведено та затвердженно методологію формування тарифів. До складу Робочої групи було включено представників аудиторських компаній «Delloite», «KPMG», «EY», «PwC».

Згідно звіту Робочої групи від 23 червня 2015 року, на виконання поставленного завдання Робоча група перевірила та підтвердила математичну коректність розрахунків роздрібних цін на природний газ для потреб населення. Таким чином редакція «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Виконано».