Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Коровій планує створити КП для вирішення проблем учасників АТО

30 грудня 2015 року голова Вінницької ОДА Валерій Коровій повідомив, що планує спільно з обласною радою створити комунальне підприємство, яке буде координувати із громадськими організаціями ветеранів та контролювати хід вирішення всього комплексу проблем учасників АТО та їх родин.
Виконано
Сказано 30 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86A5PHWP
  • http://vinnitsaok.com.ua/2016/03/25/210705
  • Лист голови Вінницької ОДА Коровія Валерія Вікторовича

Результат

Відповідно до листа Вінницької ОДА від 23 травня 2016 року обласною адміністрацією було розроблено проект рішення про створення обласної комунальної установи «Вінницький обласний центр допомоги учасникам антитерористичної операції», яке було розглянуто професійними комісіями обласної Ради, однак питання не було винесено на розгляд сесії. Виходячи з цього, з метою підвищення ефективності вирішення проблемних питань допомоги учасникам антитерористичної операції відповідно до розпорядження голови ОДА від 09.03.2016 року № 138 у Департаменті соціальної та молодіжної політики ОДА створено відділ допомоги учасникам АТО, який очолив учасник бойових дій. За ініціативи ОДА прийнято рішення про розміщення вказаного відділу в приміщенні обласної комунальної власності за адресою м. Вінниця, вул. Монастирська, 47, який об'єднав зусилля й ресурси багатьох державних установ. Робота центру спрямована на спільне вирішення проблем учасників АТО за принципом «єдиного вікна» та максимальної координації дій у напрямку надання допомоги. У кожному районі, місті обласного значення Вінницької області визначні та працюють координатори, які відповідають за вирішення проблемних питань учасників АТО та членів їх сімей.

25 травня 2016 року у Вінниці відкрився обласний центру допомоги учасникам АТО, який знаходиться на вулиці Монастирській, 47. Де-юре «Обласний центр допомоги учасникам антитерористичної операції» був створений восени минулого року. Директором центру був обраний Анатолій Слівінський.