Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Найєм планує запустити проект створення кадрового резерву Національної поліції

12 січня 2016 року народний депутат України Мустафа Найєм заявив, що у 2016 році він продовжить активно допомагати роботі атестаційних комісій у м.Києві та Київській області і розпочне запуск невеликого проекту по золотому кадровому резерву Національної поліції, про який буде оголошено трохи пізніше.
Виконано
Сказано 12 січня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Mustafanayyem/posts/10205845009630468
  • https://www.facebook.com/Mustafanayyem?fref=ts

Результат

1 лютого 2016 року Мустафа Найєм повідомив, що Національна поліція розпочала програму спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів.

Завдання проекту - підготувати керівників середньої та вищої ланки національної поліції, що володіють не просто професійним досвідом, а й знаннями в галузі управління персоналом, кризового менеджменту, а також управління змінами, зовнішніми комунікаціями і репутацією. Кандидатів відбирали по всій країні - кращих оперативників, слідчих середньої та вищої ланки, співробітників розшуку та аналітичних служб. Потім протягом декількох тижнів вони проходили тестування в Києві. Остаточний відбір проходив під час двох етапів співбесіди - зі спеціальною комісією і потім особисто з Главою національної поліції Хатіей Деканоїдзе.