Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв боротися з нелегальними заправками

23 грудня 2015 року міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич пообіцяв боротися з нелегальними заправками в місті.
Виконано
Сказано 23 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://nikvesti.com/news/politics/80503
  • Лист заступника міського голови В.В. Гайдаржи
  • Лист Миколаївської міської ради від 16 липня 2018 року
  • http://mk.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/355698.html
  • https://mkrada.gov.ua/news/8535.html?fbclid=IwAR1WPxnWJtBCmQ4qCg_Yd1peCnfqK3S21CNoIL7GIlQGUMgLxD30J7Cvx9I
  • https://mkrada.gov.ua/news/8583.html?fbclid=IwAR3JQ2TFgcVTKsi6fpG6isEBX2k71-2-3lgG-CFjHb71J6VmVKWeIIqcJAc

Результат

Відповідно до листа Миколаївської міськради від 21 липня 2016 року, з метою контролю за додержанням вимог чинного законодавства суб'єктами господарювання, які експлуатують об'єкти підвищеної небезпеки та потенційно небезпечні об'єкти на території м. Миколаєва (АЗС, АГЗС, АГЗП) у першому кварталі 2016 року проведено обстеження районів міста Миколаєва. В ході обстеження виявлено 31 адреса розміщення самовільно влаштованих АГЗП, АЗС, АГЗС та сформовано реєстр. Розпорядженням міського голови від 17.03.2016 затверджено склад комісії, до якої увійшли представники органів державного нагляду (контролю). Протягом березня комісією проведено обстеження вищезазначених об'єктів згідно сформованого реєстру. За результатами проведеної роботи складено відповідні акти обстеження по кожному об'єкту. 29 квітня 2016 року акти обстежень направлено до органів державного нагляду та контролю для вжиття відповідних заходів реагування згідно наданих повноважень.

Станом на 16 липня 2018 року у Миколаєві діє департамент фінансового контролю, нагляду та протидії корупції, який здійснює рейди обстеження АЗС.

10 серпня 2018 року в Інгульському районі, на перетині Херсонського шосе та вул. 9 Лінія, демонтували газозаправну станцію, розміщену без дозвільних документів. 17 серпня департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради демонтував незаконну газозаправну станцію на вул. Кузнецькій, перетин з вул. 7 Слобідською.

30 жовтня 2018 року у результаті координації зусиль усіх силових структур та контролюючих органів, організовано проведення термінових заходів з протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території м. Миколаєва та Миколаївської області.

Оскільки на посаді мера Миколаєва Олександр Сенкевич регулярно протидіяв нелегальній діяльності автозаправних станцій і автогазозаправних пунктів обіцянка отримує статус - виконано.