Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв збудувати новий хірургічний корпус у лікарні швидкої допомоги

7 грудня 2015 року міський голова Кіровограду Андрій Райкович пообіцяв збудувати новий хірургічний корпус у лікарні швидкої медичної допомоги. Реалізація даного проекту запланована на 2016 рік.
Не виконано
Сказано 7 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/nastupnogo-roku-u-7-12-15.html
  • Лист секретаря міської ради А. Табалова
  • Лист заступника міською голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н. Дзюби
  • http://dostyp.com.ua/novini/u-kropivnits-komu-planuiut-riekonstruiuvati-khirurghichnii-korpus-za-100-mln-ghrn
  • https://dostyp.com.ua/novini/u-kropivnits-komu-nastupnogho-roku-planuiut-vidriemontuvati-ditiachu-polikliniku
  • https://gre4ka.info/suspilstvo/47233-khirurgichnij-korpus-likarni-shvidkoji-medichnoji-dopomogi-planuyut-vidbudovuvati-nastupnogo-roku
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/u-kirovogradi-napracovu-31-3-16.html?page=3

Результат

За інформацією наданої міською радою від 5 листопада 2020 року новий хірургічний корпус не було збудовано. Міська влада вирішила розвивати вже наявну матеріально-технічну та лікувально-діагностичну базу.

Оскільки новий хірургічний корпус для лікарні швидкої медичної допомоги не було збудовано, обіцянка отримує статус не виконано.

31 березня Андрій Райкович наголосив на необхідності добудувати хірургічне відділення міської лікарні швидкої допомоги. Адже будівля має рівень готовності 60 %.

5 грудня 2016 року заступник міською голови Н. Дзюба повідомив, що об'єкт "Нове будівництво хірургічного корпусу Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги на 180 ліжок по вул. Короленка, 56" знаходиться на балансі управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА. У зв'язку з високою вартістю будівельних робіт (більше 100 млн грн) Кіровоградська міськрада звернулася з проханням до Бюджетного комітету ВРУ, до Міністерства охорони здоров'я розглянути можливість щодо співфінансування завершення будівництва, готовність якого - 80%.

17 вересня 2018 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив розпочати необхідні процедури, аби прийняти на баланс міста проектно-кошторисну документацію хірургічного корпусу лікарні швидкої медичної допомоги у Кропивницькому.

26 жовтня 2018 року під брифінгу Андрій Райкович повідомив, що у Кропивницькому таки планують відкрити хірургічний корпус. "На будівництво хірургічного комплексу плануємо виділити з міського бюджету 30 млн грн. Також ми маємо гарантії від Президента, що він долучиться до проекту", - зазначив Райкович.

4 грудня 2019 року відбувся щорічний звіт міського голови Андрія Райковича, де він повідомив, що ремонт хірургічного відділення є в пріоритеті на поточний рік.