Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє в найкоротші терміни вирішити проблеми з водопостачанням та освітленням у Таромському мікрорайоні Дніпропетровська

Під час зустрічі з мешканцями Таромського 6 грудня 2015 року міський голова Дніпропетровська Борис Філатов запевнив, що проблеми з водопостачанням та освітленням на вулицях мікрорайону буде вирішено у найкоротші терміни.
Виконано
Сказано 6 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://dniprorada.gov.ua/u-taromskomu-nalagodjat-vodopostachannja-ta-osvitlennja-vulic-boris-filatov
  • http://dniprorada.gov.ua/deputati-progolosuvali-za-virishennja-pitan-vodopostachannja-pivnichnogo-pivdennogo-i-taromskogo
  • http://gorod.dp.ua/news/115297
  • http://most-dnepr.info/news/society/133948.htm

Результат

16 березня 2016 року 54 депутати Дніпропетровської міськради проголосували за взяття мереж водопостачання та водовідведення Північного, Південного і Таромського мікрорайонів міста на баланс КП «Дніпроводоканал» до вересня поточного року. Наразі вони перебувають на балансі ДП «Придніпровська залізниця». Жителі зазначених районів обурені через тариф, який їм виставляє це держпідприємство за централізоване водопостачання, оскільки він на порядок вищий за аналогічний у «Дніпроводоканалу».

18 березня 2016 року заступник міського голови Михайло Лисенко повідомив, що за новими тарифами мешканці трьох районів будуть платити вже з початку квітня.

1 квітня 2016 року заступник начальника управління комунального господарства департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради Сергій Шевельков повідомив, що комунальні служби повністю відновили вуличне освітлення в селищах Мирний і Таромське.