Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє провести відкриті конкурси на заміщення вакантних посад

2 грудня 2015 року міський голова Дніпропетровська Борис Філатов пообіцяв, що серед його першочергових кроків на посаді буде проведення відкритих конкурсів на заміщення вакантних посад. Нагадаємо, 30 листопада Борис Філатов заявив, що оновлення складу співробітників міськради буде проходити із залученням рекрутингових компаній та консультацій з громадськістю.
Не виконано
Сказано 2 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.bbc.com/ukrainian/politics/2015/12/151202_filatov_sx?ocid=socialflow_facebook
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-dav-chinovnikam-miskradi-licheni-dni-schob-viznachitisja-chi-hochut-voni-pracjuvati
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-rozpoviv-za-jakimi-kriterijami-oberut-ochilnika-taromskogo
  • http://nf.dp.ua/2016/03/100-dney-mera-dnepropetrovska-borisa-filatova/
  • http://zabeba.li/news/aleksandr-sanzhara-o-pravovy-h-uzlah-gorsoveta
  • http://www.ukrop.com.ua/uk/news/central/2396-u-dnipropetrovskiy-miskradi-zapratsyuvala-nova-koalitsiya

Результат

У грудні 2015 року заступниками мера з приставкою «в.о.» стали член партії «УКРОП» Михайло Лисенко, Олександр Санжара та Олена Молошна. Виконуючим обов'язки першого заступника міського голови був призначений відомий дніпропетровський підприємець Дмитро Погребов. У січні 2016 в команду заступників мера увійшла Світлана Епіфанцева. Дані кадрові призначення так і не отримали публічного документального підтвердження на сайті міськради. Більш того, вищезгадані призначення проходили з порушенням процедури. 18 лютого рішенням Бабушкінського суду було призупинено розпорядження про призначення в.о. заступників мера Дмитра Погребова, Олександра Санжари і Олени Молошної. 29 лютого депутати міської ради своїм рішенням скоротили посаду керуючого справами Дніпропетровської міськради і затвердили на посаді заступників мера 6 осіб. Потрібно зазначити, що ці призначення відбулися без обіцяного Філатовим кадрового конкурсу.

В результаті «кадрових баталій» меру вдалося призначити нових керівників в фінансово-економічний департамент (В. Міллер), департамент транспорту і зв'язку (І. Прилипа), департамент споживчого ринку і сфери послуг (Д. Терентьєв), управління охорони навколишнього природного середовища (Е. Підлубний). Звичайно, дані призначення проходили без проведення анонсованого мером кадрового конкурсу. Також без проведення конкурсу на посаду директора КП «Управління по організації контролю за благоустроєм об'єктів сфери відпочинку, споживчого ринку та захисту інтелектуальної власності» Дніпропетровської міської ради був призначений Руслан Мороз.

ВИСНОВОК: низка керівників управлінь та департаментів міської ради була призначена особисто мером без проведення відкритих конкурсів та консультацій з громадськістю.