Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє впровадити єдиний проїзний квиток в громадському транспорті Дніпра

2 грудня 2015 року міський голова Дніпропетровська Борис Філатов пообіцяв, що серед його першочергових кроків на посаді буде впровадження єдиного проїзного квитка в громадському транспорті міста.
Виконано
Сказано 2 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.bbc.com/ukrainian/politics/2015/12/151202_filatov_sx?ocid=socialflow_facebook
  • http://dniprorada.gov.ua/najblizhchij-rik-u-dnipropetrovskij-merii-prisvjatjat-rozrobci-proektu-reformuvannja-transportnoi-galuzi-dmitro-pogrbov
  • http://dnepr.comments.ua/news/2016/10/07/110139.html
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-rozpoviv-jak-dnipro-vprovadzhuvatime-elektronnij-kvitok
  • https://www.facebook.com/jaanika.merilo/posts/10217706550114240

Результат

6 жовтня 2016 року міський голова Дніпра Борис Філатов вручив міністру інфраструктури Володимиру Омеляну звернення щодо сприяння впровадженню електронних квитків в муніципальному транспорті. За його словами, введення електронного квитка стане дуже важливим механізмом для прозорого формування ціноутворення на проїзд в муніципальному транспорті. Крім того, нововведення дозволить належним чином регулювати фінансування пільгових поїздок, яке відповідно до законодавства щодо децентралізації, тепер забезпечується за рахунок коштів місцевих бюджетів.

19 січня 2017 року Борис Філатов розповів про методику впровадження електронного квитка. У 2017 році картка почне діяти в метрополітені та на першій лінії трамваю. За попередніми прогнозами, перші картки можуть запрацювати в місті вже восени.

З 19 вересня 2018 року у Дніпрі через мобільний додаток Приват24 можна купити єдиний квиток на трамвай і тролейбус на день, тиждень або місяць. Про це повідомила заступник міського голови Дніпра Яника Мірило.

"Квиток на безмежну кількість проїздів на день на трамваї і/або тролейбусі – 10 грн, на тиждень – 60 грн і на місяць – 260 грн", – зазначила вона.