Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє забезпечити прозорість та відкритість роботи місцевої влади

22 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко у своїй передвиборній програмі обіцяє забезпечити прозорість та відкритість роботи місцевої влади, запровадивши відкриті процедури прийняття публічних рішень, публікації звітів департаментів КМДА та комунальних підприємств, створення громадських рад при мері з питань урбаністики, житлово-комунального господарства та гуманітарної сфери.
Архів
Сказано 22 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/program/
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1836
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1869

Результат

4 травня 2016 року коментуючи зусилля міської влади у боротьбі з корупцією, Кличко наголосив, що головним завданням є забезпечення прозорості управління. Мер зазначив, що міська влада відкрила засідання комісій Київради, запровадила електронний бюджет та систему петицій. Кияни можуть контролювати мерію та слідкувати за всім, що відбувається в місті.

22 червня 2018 року мер Києва Віталій Кличко під час установчої наради з актуалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року заявив, що даний проект покликаний підвищити ефективність, прогнозованість та прозорість діяльності КМДА.

Відповідну обіцянку вже зафіксовано в базі Слово і Діло.