Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв забезпечити дітей до 7 років безкоштовною вакцинацією від небезпечних хвороб

6 жовтня 2015 року кандидат на посаду міського голови Кіровограда Андрій Райкович пообіцяв забезпечити дітей безкоштовною вакцинацією від небезпечних хвороб.
Виконано
Сказано 6 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://dostyp.com.ua/avtors-ka-kolonka/prioritety-dlya-mista-vid-andriya-rajkovy-cha/
  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/u-2016-roci-v-kirovogra-16-2-16.html?page=4
  • Лист від виконавчого комітету Кіровоградської міської ради
  • Лист начальника управління культури і туризму Анни Назарець
  • Лист секретаря міської ради А. Табалова

Результат

За інформацією наданою міською радою від 10 листопада 2020 року у місті Кропивницькому діє програма безкоштовної вакцинації дітей від небезпечних хвороб. На проведення вакцинації за період 2015-2020 років було витрачено близько 15 млн грн.

Отже, обіцянка виконана та отримує відповідний статус.

Нагадаємо перебіг подій:

16 лютого начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук повідомила, що цьогорічні програми містять пункти, направлені на виконання соціальних пунктів передвиборчої програми міського голови Андрія Райковича. Так, Програма медико-соціального забезпечення населення м. Кіровограда на 2016 рік передбачає проведення безкоштовних медичних оглядів для пільгових категорій населення. На це у міському бюджеті закладено понад 600 тисяч гривень. Крім того, усі діти віком до 6 років, що мають пільги, будуть забезпечені щепленнями у повному обсязі, відповідно до календаря їх проведення. На закупівлю вакцин у міській казні закладено близько 500 тисяч гривень.

Згідно з повідомленням від Кіровоградської міської ради станом на 13 жовтня 2017 року забезпеченість дітей вакцинами була задовільною. Окремі випадки не вакцинування дітей пояснювались відмовою від процедури їх батьків.

За інформацією наданою Кропивницькою міською радою 19 серпня 2019 року діти міста Кропивницького були забезпечені вакцинами на 5,27 млн попереднього року та на 6,88 млн цього.