Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко заявив, що "БПП" подасть Президенту кандидатури нових членів ЦВК відразу ж після місцевих виборів

7 жовтня 2015 року народний депутат України Юрій Луценко заявив, що фракція "Блок Петра Порошенка" подасть на розгляд Президенту Петру Порошенку свої пропозиції щодо кандидатур нових членів Центральної виборчої комісії одразу після місцевих виборів 25 октября (відео:03:10).
Не виконано
Сказано 7 жовтня 2015 р.

Джерело

  • https://youtu.be/RWXWGzGIPWw
  • http://obozrevatel.com/politics/76804-v-ukraine-otkryivayutsya-izbiratelnyie-uchastki-chem-osobennyi-nyineshnie-vyiboryi.htm
  • http://solydarnist.org/?p=41936
  • http://www.rbc.ua/rus/news/sostav-tsika-obnovyat-vtorogo-tura-vyborov-1446541653.html
  • http://www.pravda.com.ua/news/2015/11/23/7089827/

Результат

25 жовтня 2015 року в Україні пройшли чергові місцеві вибори депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, міських, селищних, сільських голів.

29 жовтня 2015 року народний депутат УКраїни, представник Президента у Верховній Раді Степан Кубів повідомив, що на даний момент фракції «Батьківщина» і «Самопоміч» вже подали кандидатури на посади членів ЦВК. Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка - "Солідарність" Ігор Кононенко повідомив, що фракція визначиться з цього питання 2 листопада та подасть свої кандидатури на наступному тижні, а склад ЦВК може бути змінений протягом місяця.

3 листопада 2015 року Ігор Кононенко уточнив, що склад Центральної виборчої комісії буде оновлено після 15 листопада.

23 листопада 2015 року спікер Верховної Ради Володимир Гройсман

закликав фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" подати свої кандидатури по новому складу Центральної виборчої комісії. За його словами, свої пропозиції уже внесли "Самопоміч", "Батьківщина", "Радикальна партія Олега Ляшка", а також депутатські групи "Воля народу" і "Відродження".