Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко запевнив, що Президент внесе на розгляд список кандидатів у склад ЦВК відразу ж після місцевих виборів

7 жовтня 2015 року народний депутат України Юрій Луценко запевнив, що Президент Петро Порошенко внесе на розгляд список кандидатів у склад Центральної виборчої комісії відразу ж після проведення місцевих виборів 25 жовтня. Попередньо свої пропозиції щодо кандидатур повинна надати кожна депутатська фракція (відео:02:39).
Не виконано
Сказано 7 жовтня 2015 р.

Джерело

  • https://youtu.be/RWXWGzGIPWw
  • http://obozrevatel.com/politics/76804-v-ukraine-otkryivayutsya-izbiratelnyie-uchastki-chem-osobennyi-nyineshnie-vyiboryi.htm
  • http://solydarnist.org/?p=41936
  • http://www.rbc.ua/rus/news/sostav-tsika-obnovyat-vtorogo-tura-vyborov-1446541653.html
  • http://www.pravda.com.ua/news/2015/11/23/7089827/

Результат

25 жовтня 2015 року в Україні пройшли чергові місцеві вибори депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, міських, селищних, сільських голів.

29 жовтня 2015 року народний депутат УКраїни, представник Президента у Верховній Раді Степан Кубів повідомив, що на даний момент фракції «Батьківщина» і «Самопоміч» вже подали кандидатури на посади членів ЦВК. Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка - "Солідарність" Ігор Кононенко повідомив, що фракція визначиться з цього питання 2 листопада та подасть свої кандидатури на наступному тижні, а склад ЦВК може бути змінений протягом місяця.

3 листопада 2015 року Ігор Кононенко уточнив, що склад Центральної виборчої комісії буде оновлено після 15 листопада.

23 листопада 2015 року спікер Верховної Ради Володимир Гройсман

закликав фракції "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" подати свої кандидатури по новому складу Центральної виборчої комісії. За його словами, свої пропозиції уже внесли "Самопоміч", "Батьківщина", "Радикальна партія Олега Ляшка", а також депутатські групи "Воля народу" і "Відродження".