Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко пообіцяв, що за рік буде проведено повну реконструкцію бульвару Т.Г.Шевченка

2 жовтня 2015 року кандидат на посаду мера Черкас Анатолій Бондаренко пообіцяв за рік провести повну реконструкцію бульвару Т.Г.Шевченка зі збереженням зелених насаджень.
Не виконано
Сказано 2 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://progolovne.ck.ua/archives/143833
  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=11035&s=1&s1=17
  • http://vikka.ua/novini/76904-rekordnij-tender-u-cherkasah-na-remont-bulvaru-shevchenka-rozigrali-bilshe-41-miljona-griven.htm
  • http://www.rada.cherkassy.ua/ua/newsread.php?view=12103&s=1&s1=17
  • http://www.rada.cherkassy.ua/ua/newsread.php?view=12164&s=1&s1=17

Результат

Черкаська міськрада 7 вересня провела відкриті торги, на яких розіграла 41 мільйон 306 тисяч для реконструкції бульвару Шевченка.

3 листопада 2016 року директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування Артур Савін повідомив, що на бульварі Шевченка стартував ремонт дорожнього покриття. Затримка з початком ремонту на бульварі викликана тим, що тричі оголошувались торги. Усе через те, що учасники подавали документи з деякими помилками, неточностями, відтак, ми не могли визначити переможця. За його словами, якщо погода не дозволить, всі роботи перенесуться на наступний рік.

21 листопада 2016 року Анатолій Бондаренко перевірив хід виконання ремонтних робіт та наголосив підрядникам на важливості якісного й швидкого їх завершення. У свою чергу директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін зазначив, що квартал бульвару від Смілянської до Небесної сотні, найбільш очевидно, буде ремонтуватись вже в наступному році.

ВИСНОВОК: ремонтні роботи бульвару Шевченка переносяться на наступний 2017 рік.