Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв, що "Радикальна партія" не допустить фальсифікацій на місцевих виборах

24 вересня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко заявив, що "Радикальна партія" не допустить фальсифікацій з боку "Блоку Петра Порошенка" на місцевих виборах (відео:03:51).
Не виконано
Сказано 24 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://youtu.be/DOCxeoXcouA
  • https://youtu.be/-Hl3YpQfBAI
  • https://youtu.be/Q1_ToJoQdtY
  • http://espreso.tv/news/2015/10/25/vybory_v_svatove_vyznaly_takymy_scho_ne_vidbulysya
  • http://112.ua/vybory/podkup-izbirateley-na-mestnyh-vyborah-imel-mesto-vo-vseh-regionah-ukrainy-opora-267512.html

Результат

10 жовтня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко повідомив про факти використання адмінресурсу під час передвиборної кампанії. Він також зауважив, що в цих умовах дії представників партії "Опозиційний блок" та партії "Блок Петра Порошенка - Солідарність" на Дніпропетровщині узгоджені, - вони вчиняють спроби фальсифікавути вибори, а також перешкоджають агітаційній діяльності кандидатів від інших політичних сил, зокрема від "Радикальної партії" (відео:00:01).

23 жовтня 2015 року Олег Ляшко наголосив, що агітаційна діяльність губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі за кандидата в мери Одеси від партії "Блок Перта Порошенка - Солідарність" Олександра Боровика є прямим порушенням норми закону щодо використання адміністративного ресурсу на виборах. Також Ляшко зазначив, що аналогічні правопорушення вчинено губернатором Закарпатської області Геннадієм Москалем та губернатором Луганської області Георгієм Тукою (відео:00:20).

25 жовтня 2015 року територіальна виборча комісія Сватового скасувала проведення виборів у місті у зв'язку зі скаргами представників різних партій, зокрема "Радикальної партії Олега Ляшка", щодо відсутності даних про кандидатів від їх політичної сили у виборчих бюлетенях.

Зазначимо, що за повідомленням координатора громадської мережі "Опора" Ольги Айвазовської, в ході проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року зафіксовано 1128 порушень, з них 290 фактів підкупу виборців.