Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дзюблик пообіцяв оголосити переможця конкурсу на кращий проект для Малина 14 жовтня

8 вересня 2015 року народний депутат України Павло Дзюблик пообіцяв, що 14 жовтня оголосить переможця конкурсу по написанню кращого проекту для втілення в місті Малин та Малинському районі Житомирської області.
Архів
Сказано 8 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://my-malyn.org.ua/
  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/903441283063959?pnref=story
  • http://my-malyn.org.ua/stop-holosuvannya-onlajn-ta-zbir-pidpysiv-pryhylnykiv-proektiv-zaversheno/
  • Лист народного депутата Павла Дзюблика від 13 липня 2017 року

Результат

14 жовтня завершилось голосування та збір підписів в рамках проведення конкурсу, оголошеного народним депутатом Павлом Дзюбликом, на кращий проект для реалізації в місті Малині та Малинському районі.

Зазначимо, що офіційне підведення підсумків, вручення подяк учасникам, оголошення переможця та передача йому сертифікату, що складає суму призового фонду, відбудеться після 25 жовтня з метою унеможливити використання проекту в політичних спекуляціях. Вважаємо за доцільне перенести обіцянку в категорію «архівні», беручи до уваги намагання політизувати конкурс у зв'язку з проведенням місцевих виборів.

Додамо, що в листі від 13 липня 2017 року Павло Дзюблик вирішив прокоментувати дану ним обіцянку. За його словами, підсумок конкурсу таки було проведено, а переможці – оголошені (20 листопада 2015 року).