Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв провести відкритий конкурс на заміщення посад керівників КП «Київтранспарксервіс» і КП «Київкінофільм»

18 вересня 2015 року Віталій Кличко запевнив, що столична влада проведе відкритий конкурс на заміщення посад керівників КП «Київтранспарксервіс» і КП «Київкінофільм».
Виконано
Сказано 16 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1323
  • http://kmr.gov.ua/uk/content/novogo-dyrektora-kp-kyyivtransparkservis-oberut-v-lystopadi
  • https://www.facebook.com/kyiv.city.council/posts/1012124872177248

Результат

16 жовтня пройшло перше засідання комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Київтранспарксервіс». Згідно з розпорядженням міського голови, конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора КП «Київтранспарксервіс» має бути проведений до 13 листопада поточного року.

23 грудня 2015 року на засіданні Антикорупційної ради при Київському міському голові заслухано інформацію про результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів КП «Київтранспарксервіс» та КП «Київкінофільм». Переможцем конкурсу на заміщення посади директора в КП "Київкінофільм" став Денис Хомич, який власне, виконував обов'язки директора. Що стосується КП "Київтранспарксервіс", то з 30 кандидатів на керівну посаду наразі обрано три особи, кандидатури яких делеговано міському голові для визначення переможця.