Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Герега запевнив, що ремонт дитячих садків в Дунаївцях буде завершено в 2016 році

15 серпня 2015 року народний депутат України Олександр Герега запевнив, що ремонт всіх дитячих садків в Дунаївцях Хмельницької області буде завершено в 2016 році.
Виконано
Сказано 15 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://gerega.org.ua/news/show/314
  • Звіт народного депутата України Олександра Гереги про виконану роботу
  • https://youtu.be/9iDQ_yY6yB4
  • http://gerega.org.ua/news/show/367
  • лист народного депутата

Результат

6 листопада 2015 року народний депутат України Олександр Герега надав Звіт про свою діяльність у парламенті. У своєму Звіті народний депутат зазначив, що у місті Дунаївці Хмельницької області оновлено дахи у ДНЗ №3, проведено капітальні ремонти у групових кімнатах та харчоблоків ДНЗ «Теремок», «Берізка», «Пролісок», «Ромашка».

25 листопада 2015 року журналісти ІА "Слово і Діло" перевірили стан виконання передвиборчої обіцянки Олександра Гереги щодо ремонту дитячих садочків у Дунаївцях. За словами депутата міської ради Миколи Островського, відновлювальні роботи в дитсадочках, яких у місті нараховується 5, тривають. Садочок №1 відремонтовано на 50%. У найкращому стані знаходиться дитсадок №3 "Пролісок". Там завершено 70% від запланованих робіт: відремонтовано харчоблок, приміщення старшої групи та групи раннього віку, кабінет завідуючої, методичний кабінет, музичну залу. Як повідомила директор дитсадку Аліна Михальська, фінансування ремонту повністю здійснювалось за рахунок коштів народного депутата Олександра Гереги.

22 лютого 2016 року завідуюча ДНЗ «Пролісок» Аліна Михальська повідомила, що, за сприяння Олександра Гереги, нещодавно було проведено і завершено ремонти у кімнатах групового відвідування дітей, музичного залу, методкабінету, кабінету завідуючої, кухні, підсобних приміщеннях. Також, дитячий садок отримав 22 дитячих ліжка, 8 столів, 32 стільчики, необхідну кількість шаф для одягу, ігрові комплекси, лави дитячі, шафи для горшків, вішалки для рушників, 2 шафи для дорослих, стіл письмовий,стілець для вихователя,книжкову шафу та інш.

Відповідно до листа народного депутата від 22 лютого 2017 року Олександра Гереги, було з'ясовано, що у Дунаєвецькому районі у ДНЗ №1 «Ромашка»: зроблено капітальні ремонти у різновіковій та середній групах, коридорі, харчоблоці, 3-х кабінетах; обладнано меблями методичний кабінет, частково різновікову групу, встановлено обладнання на харчоблоці. У ДНЗ №2 «Пролісок» зроблено капітальний ремонт у старшій групі, групі раннього віку, коридорі, харчоблоці, коморі, службовому туалеті, музичному залі, кабінеті завідувача та методичному кабінеті, 2-х коридорах; облаштовано меблями старшу групу, групу раннього віку, музичний зал, методичний кабінет, кабінет завідувача, харчоблок. У ДНЗ №3 «Берізка»: перекрито дах, зроблено капітальний ремонт музичного залу, вестибюлю на другому поверсі, ясельної та молодшої груп; облаштовано меблями відремонтовані групи та встановлено обладнання у харчоблоці. У ДНЗ №4 «Теремок»: перекрито дах, відремонтовано групи: молодшу та раннього віку, методичний кабінет, санвузли, кімнату прийому дітей, спальню та харчоблок, облаштовано меблями та обладнанням, проводиться заміна покрівлі.

ВИСНОВОК: У 2016 році було завершено ремонт дитячих садків в Дунаївцях Хмельницької області.