Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв презентувати проект реконструкції сходів, які з'єднують Пейзажну алею та Воздвиженку

5 серпня 2015 року міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що найближчим часом винесе на обговорення громадськості проект реконструкції дерев’яних сходів, які з’єднують Пейзажну алею та мікрорайон Воздвиженка в урочищі Кожум’яки.
Виконано
Сказано 5 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1228
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1660
  • Лист директора КП «Інженерний центр» А. Петриченка
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1719

Результат

3 березня 2016 року міський голова Києва Кличко заявив, що цього року Київ має намір закінчити низку інфраструктурних проектів, зокрема, відкрити нові сходи на Пейзажній алеї.

За інформацією КП «Інженерний центр» 28.02.2016 було винесено на обговорення громадськості проект реконструкції сходів, які з’єднують Пейзажну алею та мікрорайон Воздвиженка в урочищі Кожум’яки. Реконструкція сходів ініціюється Київською міською державною адміністрацією та ГО «Андріївсько-пейзажна ініціатива» як перший крок у створенні Ландшафтного парку. Обговорення закінчиться 24.03.2016. Організатором бліц-конкурсу є Науково-дослідний інститут теорії та історії архітектури, містобудування і дизайну Київського національного університету будівництва і архітектури. Громадською комісією з представників КМДА, громадськості, членів Союзу архітекторів України, відомих культурних діячів з 25.03.2016 по 28.03.2016 буде визначено переможця ідеї реконструкції сходів. Закінчення робіт з реконструкції планується в серпні 2016 року.

2 квітня Віталій Кличко долучився до весняної толоки на Пейзажній алеї та зазначив, що нові сходи, які ведуть з Пейзажки до урочища Кожум'яки будуть відкриті у другій половині червня. Нові сходи, проект яких був узгоджений з громадськими активістами та місцевими мешканцями, будуть виконані у стилі старого Києва. Аби зберегти їх ідентичність, вони будуть дерев’яними з металевими елементами.