Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов заявив, що через два місяці Ужгород буде забезпечений цілодобовим водопостачанням

5 серпня 2015 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов заявив, що через два місяці все місто буде забезпечене цілодобовим водопостачанням (відео 0:47 - 0:51).
Не виконано
Сказано 5 серпня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=M5ZYH_KhlZ8
  • http://voda.uz.ua/?p=2599
  • http://7dniv.info/lang-ru/politics/65409-suchasniy-uzhgorod-ce-zasluga-kozhnogo-mstianina-vktor-pogorielov.html
  • http://voda.uz.ua/?p=2584

Результат

20 жовтня 2015 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов заявив, що важливим кроком стало переведення міста на цілодобове водопостачання. Віктор Погорєлов пояснив, що за десять місяців новий директор ужгородського Водоканалу провів модернізацію і домігся, що вода за графіком вже залишилася в минулому.

Станом на 30 жовтня 2015 року в зв’язку з проведенням водопровідної мережі, аварійно-ремонтних робіт, по ліквідації витоку за адресою вулиця Тихого, будинок №15 – тимчасово, на період проведення робіт, перекрито водопостачання на вулиці Тихого, та частині проспекту Свободи. Водопостачання буде відновлено після завершення робіт з ліквідації результатів аварії.

4 листопада 2015 року на насосно-фільтрувальній станції №2 (НФС-ІІ), яка забезпечує водопостачанням райони вулиць Тельмана, Українська, Гагаріна (промислова зона), планують проводити технічні роботи, направлені на покращення якості надання послуг водопостачання. У зв’язку з цим КП «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє що, протягом робочого дня будуть перебої у водопостачанні на вул. Тельмана, вул. Українській, вул. Гагаріна.

Всупереч поясненням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова від 20 жовтня 2015 року, що за десять місяців новий директор «Водоканал м. Ужгорода» провів модернізацію і домігся, що вода за графіком вже залишилася в минулому, в Ужгороді продовжують модернізувати, ремонтувати та прокладати водопровідні мережі. Для проведення робіт перекривають водопостачання.